جشنواره سفره سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا ، جشنواره سفره سلامت در معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
به مناسبت روز جهانی غذا ( 24 مهر ماه) و اهمیت ترویج فرهنگ تغذیه سالم، جشنواره سفره سلامت با حضور دکترحیدرعلی بالو_ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه در نماز خانه معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.
لازم به ذکر است؛ جشنواره مذکور، با مشارکت 63 تن از کارکنان معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.
در پایان با اهدای لوح سپاس از زحمات شرکت کنندگان، تقدیر شد.
نظر دهید