جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
به منظور ترویج فرهنگ غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان جشنواره غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
به مناسبت هفته سلامت بانوان و هفته ملی غذا ، امروز چهارشنبه با مشارکت بانوان شاغل در معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جشنواره غذای سالم برگزار شد.
در پایان این مراسم به پاس قدردانی از زحمات بانوان شرکت کننده در این جشنواره به رسم یاد بود جوایزی اهدا شد .
لازم به ذکر است ؛ در جشنواره امروز مشاور ریاست دانشگاه، مدیر روابط عمومی دانشگاه و مدیر امور پشتیبانی و رفاهی نیز حضور داشتند.
نظر دهید