• 1404/07/30 - 13:08
  • تعداد بازدید خبر : 350
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری مراسم «سفره سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی غذا

مراسم «سفره سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

 مراسم «سفره سلامت» به مناسبت روز جهانی غذا، با حضور دکتر محمدتقی آشوبی_رئیس دانشگاه، دکتر مصطفی گل‌شکن_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی، جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان ستادی دانشگاه برگزار شد.این برنامه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای نشاط و سلامت کارکنان، و تبیین نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها، به همت اداره رفاه و تربیت‌بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری این برنامه، «سفره سلامت» را نمادی از سبک زندگی سالم و آگاهانه دانست و بر لزوم توجه همگان به تغذیه متعادل و فعالیت بدنی منظم تأکید کرد. وی افزود: «دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به عنوان نهاد متولی سلامت در استان، باید در عمل نیز الگوی ترویج سبک زندگی سالم در جامعه باشد و اجرای چنین برنامه‌هایی، گامی ارزشمند در جهت ارتقای سلامت عمومی است.»

در ادامه، دکتر مصطفی گل‌شکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه، با اشاره به اهمیت سلامت کارکنان در بهره‌وری سازمانی، گفت: «سلامت جسم و روان کارکنان، اساس پویایی هر سازمان است. معاونت توسعه با همکاری واحد رفاه و تربیت بدنی، در مسیر ایجاد محیطی سالم و بانشاط برای کارکنان گام برمی‌دارد و برنامه‌هایی از این دست، فرصتی برای هم‌افزایی، آگاهی و ایجاد انگیزه در بدنه دانشگاه است.»

همچنین، مرتضی نیک‌روز، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، با تقدیر از تلاش‌های همکاران اداره رفاه و تربیت بدنی، اظهار داشت: «سفره سلامت فرصتی بود برای نمایش عینی سبک تغذیه سالم و بومی، و هدف ما این است که چنین برنامه‌هایی به صورت مستمر در مجموعه دانشگاه تداوم یابد تا فرهنگ سلامت در محیط کاری نهادینه شود.»

در پایان، سمیه علیدوست، مسئول اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تشکر از حمایت‌های مدیریت ارشد دانشگاه و همکاری کارکنان در برگزاری این مراسم، گفت: «اداره رفاه و تربیت بدنی همواره تلاش دارد با طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، ورزشی و آموزشی، ضمن ارتقای سلامت جسمی و روحی کارکنان، زمینه‌ساز ایجاد محیطی شاداب و پویا در دانشگاه باشد. برنامه سفره سلامت نیز در همین راستا برگزار شد تا اهمیت تغذیه سالم در کنار تحرک بدنی، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.» 

  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع,اخبار و اطلاعیه های ورزشی,رویدادها,اخبار اختصاصی,گزارش های تصویری
  • کد خبر : 146552
کلمات کلیدی
حامد قربانی پیشخانی
خبرنگار

حامد قربانی پیشخانی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/30 13:08