جشنواره سفره سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا ، جشنواره سفره سلامت در معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
به همت اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و به مناسبت روز جهانی غذا و اهمیت ترویج فرهنگ تغذیه سالم، جشنواره سفره سلامت، با حضور دکتر محمدتقی آشوبی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دکترمصطفی گل شکن- معاون توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه در نماز خانه معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.
لازم به ذکر است؛ جشنواره مذکور، با مشارکت جمعی از کارکنان معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، که در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس از زحمات شرکت کنندگان، تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید