برگزاری جشنواره سفره سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به مناسبت روز جهانی غذا ، جشنواره سفره سلامت در معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
به همت اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و به مناسبت روز جهانی غذا و اهمیت ترویج فرهنگ تغذیه سالم، جشنواره سفره سلامت، با حضور دکتر مصطفی گل شکن_معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از مدیران و کارکنان کارکنان معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.
نظر دهید