• 1403/05/30 - 10:59
  • تعداد بازدید خبر : 122
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست کارگروه فرعی رفع اختلاف دانشگاه علوم پزشکی

نشست کارگروه فرعی رفع اختلاف دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

نشست کارگروه فرعی رفع اختلاف دانشگاه با حضور دکتر مصطفی گل شکن_ معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دیگر اعضای این کمیته برگزار شد.

در این نشست، اعضا ضمن بررسی اقدامات انجام شده در خصوص پرونده های ارسال شده  به دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار، در خصوص رفع مشکلات و چالش های این حوزه پرداختند.

گفتنی است : در این نشست که در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزار شد،مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه، قائم مقام معاونت درمان، مدیران ستادی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دیگر اعضای این کمیته حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع,اخبار اختصاصی,گزارش های تصویری
حامد قربانی پیشخانی