• 1403/05/03 - 13:14
  • تعداد بازدید خبر : 516

اطلاعیه معاونت توسعه در خصوص خدمات رفاهی برای کارکنان دانشگاه

مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از عقد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جهت بهره مندی از واحد اقامتی در سرعین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

مرتضی نیک روز_مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از عقد تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص تبادل یک واحد اقامتی در دو استان جهت بهره­ مندی پرسنل شریف دانشگاه از واحد های اقامتی با قیمت نازل خبر داد.

از این رو پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گیلان میتوانند با مراجعه به سایت کارمند ایران به نشانی   https://karmand.gums.ac.ir/ در آیکن تسهیلات اقامتی و سیاحتی، اقدام به رزرو واحد اقامتی در شهرستان سرعین استان اردبیل کنند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع,اطلاعیه ها,اخبار اختصاصی
حامد قربانی پیشخانی