جلسه آنالیز قیمت غذای مراکز در دانشگاه برگزار شد
جلسه آنالیز و تعیین دامنه قیمت غذای مراکز و واحدهای دانشگاه ، امروز شنبه – بیست و چهارم خرداد ماه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت
توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
جلسه کارشناسی آنالیز قیمت امور طبخ و توزیع غذای هفت مرکز از واحدهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان (مراکز آموزشی درمانی رازی و دکتر حشمت رشت – بیمارستان های امینی لنگرود، دکتر پیروز لاهیجان، ولیعصر (عج) رودبار، 31 خرداد منجیل و سلامت رستم آباد) جهت انجام مناقصه و واگذاری امور طبخ و توزیع مراکز یاد شده در سال 99، امروز شنبه – بیست و چهارم خرداد ماه با حضور دکتر صدیقی نژاد – معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیران واحدهای بازرسی، حقوقی، مالی و امور پشتیبانی و رفاهی و کارشناسان ذیربط در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزارشد.
در این جلسه پس از جمع بندی
مطالب، پیشنهادهایی جهت افزایش کیفیت خدمات تغذیه در واحدهای مذکور، مورد بحث و
تبادل نظر قرار گرفت که نهایتا بهترین این پیشنهادها مصوب شد.
نظر دهید